Over Kieft Hoveniers

– VOOR UW COMPLETE TUIN –

Over ons

Begin 2018 werd de naam Kieft Hoveniers een feit. Na een hoveniersopleiding en verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben bij andere collega bedrijven, zijn we zelf de uitdaging aangegaan en hebben we ons ontwikkeld in alle voorkomende buitenwerkzaamheden. Dit jaar bestaat ons bedrijf al weer 5 jaar!

We zijn begonnen als ZZP’er en door de jaren heen zijn er verschillende collega vakmannen bijgekomen. Met ons gedreven team kunnen we goed samen werken en pakken we de meest diverse klussen aan.

Onze sterke kant is het geven van advies en het contact met de klant. We proberen altijd de lijnen naar de klant kort en krachtig te houden. En de planning zo strak mogelijk, zodat we snel voor u klaar kunnen staan. Zo kunnen we het project in 1 keer uitvoeren.

 

Werken bij Kieft hoveniers

Ben je vakbekwaam hovenier en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons is het werk altijd afwisselend en zijn er doorgroeimogelijkheden.

Werken en leren tegelijk? Dat is mogelijk bij ons. Wij zijn een erkend leerbedrijf SBB voor medewerker Hovenier (mbo niveau 2) en vakbekwaam Hovenier (mbo niveau 3). Ook bieden wij de mogelijkheid voor stageperiodes van het VMBO. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vacature!